Edward Riedl (M)

Fredrik Reinfeldt (M) är i högform

Igår hade vi den sista moderata riksdagsgruppen för året och avslutade sedan kvällen med traditionsenlig julfest med den moderata riksdagsgruppen och de moderata regeringsmedlemmarna. Det märktes att det fanns mycket positiv energi i den moderata riksdagsgruppen och att statsministern Fredrik Reinfeldt (M) är i högform och redo att leda nya moderaterna till ytterligare en valseger.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

6 kommentarer

  1. ceko

    Va, trevligt Ni skulle haft det på julfesten. Men var och en betalade väl för sig, så att skattebetalarna slapp göra det? Moderatregeringen har ju varit duktig på att försämra för den ”lilla” människan” med de små inkomsterna i snart en hel mandatperiod. Och dessutom försämrat vägunderhållet och inställda tågavgångar. Så jag har förståelse att Fredrik Reinfeldt var i högform.

  2. Lennart

    Din bild av Reinfeldts högform stämmer inte med min. I mina ögon ser bilden ut som rena rama begravningsstämningen. Men kanske skrev du fel – kanske är Reinfeldt bara i höger-form?

  3. Edward Riedl

    Svar till Lennart (2012-12-20 08:06)
    Att vi har olika bild förvånanr mig inte mycket. Jag träffar honom ett par gånger varje vecka. Hur ofta sa du att ni träffades? Jag tänkte närmast på vad vi bygger våra olika synsätt.

  4. lf

    Frånsett alla som var i högform så nog måste det väl det oroa dig med alla dessa inställda tåg.
    Du sitter ju i trafikutskottet och har insyn.
    Tar du till dig den oro som många resenärer känner och som litat på att komma till jobbet och hem i någorlunda tid.
    Du måste ju ta det som ett misslyckande för er politik.
    Vi har ju inte speciellt hårda vintrar nuförtiden.
    Vad är det som gått fel,Edvard Riedel.

  5. Lennart

    Jag anar en viss ironi i din kommentar av min kommentar.

    Jag har aldrig träffat honom, så min bild av honom är den jag fått av hans offentliga framträdanden – och de har sällan fått mig att tänka på ”högform” – inte ens när han teatraliskt gapat högt och argt i flera av riksdagens partiledardebatter.

    Min ursprungliga kommentar grundade sig dock inte på någon djupsinnig analys. Jag konstaterade bara att din rubrik om ”högform” inte stod i samklang med den bild du publicerade. Din text och din bild, talade kort sagt inte samma språk. Det bör texter och bilder göra i alla sammanhang, tycker jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.