Edward Riedl (M)

Sverige ska inte vara med i en bankunion där vi tar över andras skulder

Under nästa år kommer mycket av den Europeiska debatten fortsaatt att handla om den missköta ekonomin i många länder i Europa och bankunionen som ska lösa en del av problemen. Sverige ska självklart vara med i diskussionerna inför en sådan bankunion. Men Sverige ska inte vara med i en bankunion där misskötta länders skulder lastas över till oss att ta hand om.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

En kommentar

  1. urban

    Bra.. men hur kan man dessutom låna ut massor av pengar utan säkerhet det har jag aldrig förstått.. visst ska vi hjälpa till men någon typ av säkerhet skulle jag kräva.. typ land går att sätta då det går att sälja om långivaren inte kan betala tillbaka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.