Edward Riedl (M)

Opinionsläget

I senaste opionsmätningen från Demoskop är stödet för alliansen svagare än på länge. Det är självklart aldrig roligt att ha svikande opinionssiffror samtidigt som det är långt kvar till valet. Jag är dessutom övertygad om att ansvar lönar sig i längden. Samtidigt kommer det också att bli allt tydligare att det inte finns en samlad opposition desto närmre valet vi kommer.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

6 kommentarer

 1. Eva

  Jaa du lilla Edward.Varför i hela friden försöker du trösta dej med att det inte finns en samlad opposition, ju närmare valet vi kommer?

  Så du menar på allvar att alliansen ska vinna nästa val enbart för att oppisition saknas…Ska inte alliansen vinna val på egna meriter, oberoende av ”motståndarna”?

  Nu har ni haft sex år på er att göra en förbättring för Moder Svea…
  Försämringen, försvagningen, förnedringen började visa sej omedelbart… Men bara för dom redan svaga och sjuka.Och dom arbetslösa kallades lata.

  Hörru Edward du behöver kamma dej och sluta leva i din drömbubbla.Jag ser sanningen i vitögat i min spåkula.

  Det är INTE bara oppositionen som står samlad inför nästa val. Även väljarna har insett vad ni håller på med.
  Skrotat ner det mesta av välfärd och annan viktig samhällsfunktion.

  ALLT FÖR ATT NI SKA FÅ PENGAR ÖVER TILL SKATTESÄNKNINGAR.

  SKÄMMES TA MEJ FAN

 2. lf

  Nu är det plöstligt så långt till valet.Nästa blogg från dig kanske är att det så nära valet så att socialdemokraterna måste pressa fram ett valmanifest.
  Du har ingen trovärdighet kvar Edvard Riedel.

 3. stefan

  Visst lönar sig ansvar – och bristen på detsamma betalar sig även det! Tänkt på det???
  Och varför tjatas det om avsaknaden av en ”samlad opposition” hela tiden? Avsaknaden av en allians då!? Vad har NI att komma med??? Ett (C) som nuvarande partiledare gör allt för att radera ut, och ett (KD) som totalt saknar egen politik! Ni har problem. Synd bara att det skulle ta svenska folket 6 år att inse alliansens inkompetens.

 4. Edward Riedl

  Svar till Eva (2013-03-09 13:17)
  Jag tror regeringsfrågan är viktig för många. Det kommer vi att få se närmre valet gissar jag. Dessutom kommer oppositionens alternativ till alliansen också att börja granskas lite mer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.