Edward Riedl (M)

Färre jobb med S

Socialdemokraterna vill höja skatterna på jobb och företagande med 30 miljarder. Det är en politik som leder till färre jobb. Nu har socialdemokraterna dessutom lanserat en exportstrategi som nu sågas av bankekonomer. Istället för att den ska ge fler jobb så säger experterna att den istället riskerar att ge färre arbetstillfällen. När socialdemokrater pratar jobb är det oftast just bara prat.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter:

6 kommentarer

  1. Rogga

    Då kan ni skaka hand med varandra.Inte har det blivit så mycket mera jobb som ni Moderater lovade… men som sagt,snart är eran tid över och vi(socialdemokraterna) får som vanligt städa upp efter er.

  2. stefan

    MEN GE DIG!!!!Vad är det när moderaterna snackar jobb då!!?? Jo, då är det lögner och svammel! VAD har ni åstadkommit? FAS 3, RUT o ROT och den stora underbara restaurangmomssänkningen….. Slaveri, bidrag till högavlönade, utbrett fusk i byggbranschen och ingenting. Det är resultatet av er s.k jobbpolitik – och du har mage att raljera över (S)-förslag…. Patetiskt.

  3. JonasE

    Nu visar ju fakta på annat, då Alliansens alla så kallade”jobbskapande” skattesänkningar gjort att vi har en allt högre arbetslöshet och allt högre bidragsberoende, samt sämre och sämre trygghetsystem…var det bara prat du skrev ?? = alliansens arbetslinje !!.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.