Edward Riedl (M)

Mer än 13 000 kommentarer sedan februari 2009

Igår skrev jag lite om hur min blogg fungerar. Inte minst efter som det är några som med jämna mellanrum funderar över hur ofta jag svarar på kommentarer. Jag kan notera att jag sedan starten av min blogg i februari 2009 har haft lite drygt 13 000 kommentarer. Det blir cirka 3 000 kommentarer per år eller 250 kommentarer per månad. Det är också bakgrunden till att jag tvingats förändra hur ofta jag besvarar kommentarerna. Även om en del av dessa kommentarer kommer från en relativt liten grupp personer så visar det att viljan att göra sin röst hörd är stor och det är riktigt roligt.

 

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. lf

    Ja,jag har nog säkert bidragit till dessa 13000. Och jag vill ge kredit för att Riedel släpper fram så många kommentarer.
    Man ställer sig frågan varför får Riedel så många kommentarer, de flesta negativa.Bloggen är till för alla i samhället ,så om det speglar vad väljare vill så är det förödande för Riedel.
    Du menar att de som skriver negativa kommentarer kommer från en liten grupp.Hur vet hur många som står bakom den gruppen?
    Jag menar att du måste ta till dig kritiken och inte marginalisera problemet.
    Du kommer att få det svårt i nästa val.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Jag släpper igenom i praktiken alla kommentarer om de inte uppenbart bryter mot lagstiftningen. Det har endast skett i liten omfattning.

      Eftersom jag ser att vissa mailadresser står för flera olika alias så drar jag slutsatsen att vissa som kommenterar på bloggen under olika alias är samma personer.

      Sen är jag övertygad om att de som kommenterar på bloggen inte är representativa för befolkningen i stort. Skulle det vara så får jag personligen göra något annat efter valet. Mer problematiskt än så är det inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.