Edward Riedl (M)

Det blir allt bättre i Sverige

Sedan 2006 har andelen ungdomar mellan 15 och 24 år som varken studerar eller arbetar minskat från 9,3 till 7,8 procentenheter enligt Eurostat. Det kan vara bra att komma ihåg i debatten om ungdomsarbetslösheten och att allt ser nattsvart ut. Även om det inte alltid låter så i den allmänna debatten så är det mycket som blir bättre i Sverige. Därmed inte sagt att vi har utmaningar kvar för det har vi. Men vi ska komma ihåg att mycket är på väg i rätt riktning.

 

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

5 kommentarer

  1. Eckehard Seidel, Munter

    Vi föräldrar till funktionshindrade barn får kämpa mot F-kassan för att få samma rättigheter till friska barn, många gamla ligger i sin egen skit , har inte pengar till maten, hyra , samt senast att alla barnhemsbarn får inte någon efter allt vad vi har gått igenom genom att bli placerade i fosterhem, sjukvården blir sämre, personalen orkar inte, men det går bra för dig att påstå att det blir bättre i Sverige ,som tydligen bor i riksdaghuset, och har även glömt bort Norrland, som blir utsugen av skog, vattenkraft , malm, vindkraft, och vad kommer tillbaka , ingenting. Kom ur din bubbla Edvard, och se verkligheten, hur det verkligen ser ut, eller vill du med din kommentar reta folk , men snart har ni ju förstört välfärden under era år i riksdagshuset.
    Eckehard Seidel, Munter, handikappförälder, står i kö för sjukhusvård, fosterhemsbarn, går på sjukbidrag ett år till, sedan låg pension.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Jag ställer inte upp på din beskrivning av hur illa det är. Vilka länder menar du har ordnat det bättre än vi i Sverige?

  2. lögn

    det är underbart hur du kan ljuga så mycket.
    Alla i sverige VET att ungdomsarbetslösheten är brutalt stor och den nästa högsta i hela europa.
    om du inte tror mig, slå en ringsignal till valfri person mellan 19-24 och kolla. då får du se verkligheten och det kanske vore bra för dig. eftersom du lever i en glasbubbla där alla är rika och friska.
    lögnare

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Att ungdomsarbetslösheten är för stor är vi överens om. Men den är precis så stor som jag beskrev.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.