Edward Riedl (M)

Två år sedan Utöya

Det har gått precis två år sedan vansinnesdådet på Utöya där Breivik mördade 69 personer varav många var väldigt unga. Han sprängde också en bomb inne i Oslo vid regeringsbyggnaden där ytterligare 8 personer misste livet. Det har skrivits mycket om hur en människa kan begå sådana ohyggliga brott mot sina medmänniskor. Tyvärr är nog den bistra sanningen att vi som vill ha ett öppet och fritt samhälle aldrig kan slå oss till ro. Idag minns vi alla de som misste livet i vårt grannland. Våra tankar går också till alla deras anhöriga. Intolerans, främlingsfientlighet och rasism måste alltid bekämpas.

 

Edward Riedl (M).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.