Edward Riedl (M)

Vad tycker socialdemokraterna om jobbskatteavdragen?

Socialdemokraterna kritiserar regeringens alla skattesänkningar som gett vanligt hårt arbetande människor mer pengar kvar i plånboken. När man lyssnar på deras tonläge förstår man att landets undergång  måste vara nära förestående. Därför blir man väldigt förvånad när de säger att de inte tänker höja skatterna igen om de vi vinner valet nästa höst. Är det bra eller dåligt att alliansen sänkt skatten då? Man kan ju inte gärna tycka både ja och nej samtidigt Stefan Löfven!

 

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Stefan

    Man slutar aldrig förvånas över dina inlägg. Nu säger du att ”vanligt hårt arbetande människor” får mer pengar kvar i plånboken!? Men snälla du – skulle inte dessa fantastiska avdrag gynna sysselsättningen?? Har du – vis av verklighetens bittra sanning – insett att så inte var fallet? Antagligen. Eller visste även du att dessa skatteavdrag inte hade någon annan uppgift än att köpa röster!? Också möjligt. Även din kompis Ågren har frågat hur det kan vara möjligt för (S) att vara emot dessa värdelösa åtgärder, men ändå inte ha för avsikt att ta bort dem efter nästa val. Jag tycker det är väldigt besynnerligt att ni inte förstår det! Jag har erbjudit Ågren att jag ska förklara saken för honom om det nu är så att han har svårt att fatta. Detta erbjudande gäller även dig!! Säg bara att du inte förstår så kommer en förklaring omedelbart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.