Edward Riedl (M)

Skuggbudgetdags

Idag presenterar miljöpartiet och sverigedemokraterna sina skuggbudgetförslag. Lite senare i veckan presenterar vänsterpartiet och socialdemokraterna sina skuggbudgetförslag. Alliansregeringen lägger en budget och de fyra oppositionspartierna lägger fyra olika skuggbudgetförslag. Det pratas ofta om det röd-gröna samarbetet och hur många procent de röd-gröna har tilsammans för att jämföra med stödet för alliansregeringen. Det börjar bli dags för media att faktiskt ställa frågan vad de vill göra tillsammans om de faktiskt skulle vinna valet.

 

Edward Riedl (M).

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Anders

    När det gäller villkoren för riksdagsledamöter tycks det som att det går bra att samarbeta med S utan att för den skull veta vilka de i sin tur ska samarbeta med?

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Jag tycker det är bra att vi ibland gör upp med S. Jag ser gärna mer av sådant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.