Edward Riedl (M)

Låt äldre få jobba längre upp i åren när de vill

Nyhetsankaret Claes Elfsberg fyller nu 65 år och vill fortsätta jobba i många år till. Men efter 67 år sägs hans anställning upp av SVT. Det är en tråkig inställning till äldre när allt fler både vill och klarar av att jobba längre upp i åren. Dessutom kommer vi på sikt att behöva arbeta längre upp i åldrarna för att pensionerna inte ska bli för låga.

 

Läs mer här.

 

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

7 kommentarer

  1. Pingback: Jobba ihjäl sig? | Youll never walk alone

  2. lf

    Jag håller med dig om att äldre som vill och kan kan jobba vidare, men du Edvard vill inte kommentera din blogg där du påstår att det finns arga insändare som är kvinnofientliga,och du går så långt att du tror att kvinnor inte kan få jobb på sina meriter.
    Du måste nog förklara för väljare så de förstår din inställning.Om inte så förpassas du till den politikerkår i Umeå, som håller väljarna utanför skeendet i i Umeå kommun.
    Om du kommenterar detta om en månad då har dina kommentarer passerat ”bäst före datum” det har dina andra kommentarer också gjort.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Jag har precis svarat på den bloggen. Du har dessutom skrivit att du är less på mina bloggar där jag berättar hur min blogg fungerar. Nu visar du ju själv varför jag skriver dessa med jämna mellanrum…:) Ni som kommenterar ofta tycks ju glömma mellan varven.

  3. Patrik

    Hahahaha din totala verklighetsfrånvändning är löjligt. Eller är det en agenda bakom? Har aldrig hört någon som inte jobbat inom offentlig sektor, byggbranchen eller andra kroppsarbeten vilja jobba längre än 65. Hellre kortare.

    Ni vill få oss att jobba ihjäl oss så ni slipper betala ut pension.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Jag har till skillnad från dig mött många. Sedan var det ett riktigt tråkigt avslut på din kommentar. Tror du verkligen så lite om dina medmänniskor?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.