Edward Riedl (M)

Jobben är valets huvudfråga

Jobben är valets huvudfråga! Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) inleder idag partiledardebatten i Sveriges Riksdag. Han är mycket tydlig med att en politik för fler jobb och ordning och reda på ekonomin är grunden för ett välmående Sverige. Fler jobb och växande skatteintäkter ger oss möjlighet att fortsätta satsa mer pengar på skolan och sjukvården.

Edward Riedl (M).

6 kommentarer

  1. Steppe

    Vänta nu här, vilken som är valets huvudfråga bestämmer inte du eller Fredrik Reinfeldt eller någon annan. Tror alla är överens om att det är en otroligt viktig fråga, men det är ju upp till var och en att avgöra vilken fråga som är viktigast för dem. För många är det nog jobben. För andra är miljön viktigare, för många av oss handlar det om integritetsfrågor. Att peka ut en fråga som huvudfråga, oavsett vilken det är, är ju att säga att vi som tycker annorlunda har fel.

  2. Leif

    och i undersökningar säger svenska folket att skolan är valets huvudfråga.

    Moderaterna förnekar sig aldrig.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Vår uppfattning är att jobben lägger grunden för allt det andra. Väljarna avgör i slutändan.

  3. JonasE

    Det må så vara att ni kallar er politik en ”politik för fler jobb”, men i verkligheten så är det färre jobb, och sjunkande skatteintäkter som är resultatet av Allianspolitiken…..för att inte glömma budgetunderskottet i statens finanser som Allianspolitiken också skapat !!.

    Så nu i valet är det dags för att stoppa Allianshaveriet !!.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      275 000 nya jobb trots lågkonjunktur och finanskris kan knappast kallas misslyckande….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.