Edward Riedl (M)

Zlatan

Zlatans reklamfilm för Volvo var riktigt häftig och lovorden sprider sig på sociala medier. Det skrivs att det var Zlatan själv som ringde upp Volvo och sa att deras reklamfilm var bra men att det saknades en sak. Det var ingen Zlatan med i dem. Det är kul att han utmanar jantelagen på sitt speciella sätt.

 

Se filmen här: http://www.expressen.se/sport/fotboll/ligue-1/har-ar-zlatans-hypade-reklamfilm-med-volvo/

 

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

4 kommentarer

 1. Alexander

  Tycker tyvärr det bara är ett dåligt försök från Volvos sida att prata om det svenska ursprunget. Det är inte längre ett svenskt företag och kommer aldrig heller bli det igen. Att få med Zlatan förändrar inte detta faktum.

  • Edward Riedl (inläggsförfattare)

   Det finns en stor del svensk själ i Volvo PV och det genererar fortfarande många jobb i Sverige och stora skatteintäkter. Sedan är det tråkigt att ägandet inte längre är svenskt. Fast Volvo valde nog rätt strategi och utvecklade de tunga fordonen istället och är idag en världsaktör på området.

 2. lf

  Gott nytt år Edvard.
  Du fortsätter att blogga ut i cyberrymden.
  Det är bara att vänta på nästa ”såhär funderar min blogg”.
  Jag tycker det har varit mycket mera renhårigt av dig att säga ”jag kommenterar inte på min blogg”.

  • Edward Riedl (inläggsförfattare)

   Fast jag kommenterar på min blogg på det sätt jag beskriver. Men inte så snabbt som du skulle önska. Tyvärr har jag inte den tiden att göra på annat sätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.