Edward Riedl (M)

Jag är anmäld till Vätternrundan 2014

vatter

När jag läste dagens Folkbladet på väg till flyget ner mot fortsatt arbetsvecka i Stockholm såg jag den här rubriken i tidningen. Det skulle kunna vara lanseringen av min satsning att cykla årets Vätterrunda i juni eftersom det i helgen blev klart med en startplats för min del under helgen som gick. Men tidningsartikeln handlade om något helt annat. Jag kommer givetvis att besvara den så fort jag hinner. Annars håller jag just nu tummarna för att jag får vara skadefri så jag kan träna tillräckligt inför loppet.

 

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

4 kommentarer

 1. claes kajberg

  Men är det viktigaste som riksdagsledamot att kommentera om Du skall deltaga i Vättern Runt. För några dagar hade Sifo en väljarbarometer, inför höstens val. Där framkom att Alliansen skulle förlora regeringsmakten i valet. C och KD skulle åka ur riksdagen. Vad har Du för kommentar till detta.

  • Edward Riedl (inläggsförfattare)

   Jag blandar både politik och lite personligt på min blogg. Inte alla gillar det. Men det stora flertalet läser ändå vilket jag tolkar som att det finns ett intresse även för det lite mer lättsamma ibland.

 2. lf

  Ditt deltagande i Vätternrundan saknar väl betydelse för allmänheten och väljare. Massvis av personer har åkt.
  Betydligt viktigare är din (uteblivna) kommentar till ert väljarstöd.
  Om en mus är tystare än Edvard så är det rekord. Du är så genant förutsägbar. Detta har väljarna genomskådat.
  Vad beror det på att ni hela tiden tappar i opinionsundersökningarna? Då ni ökar med en halv % då kommenterar du det direkt på bloggen. Nu är vi på banan igen.
  Edvard Reidel förstår du inte att ni inte har rätt budskap till väljarna.
  Du skriver i de lokala tidningarna vilka enorma satsningar ni gjort i välfärden.
  Men det hjälper ju inte de som stått i en outhärdlig kö för att få en bröstcanceroperation.
  Det blir svårt för dig i valrörelsen.

  • Edward Riedl (inläggsförfattare)

   Jag blandar både politik och lite personligt på min blogg. Inte alla gillar det. Men det stora flertalet läser ändå vilket jag tolkar som att det finns ett intresse även för det lite mer lättsamma ibland.

   Vill du gotta dig i opinionsmätningar där det går bra för S, V och MP föreslår jag någon av deras politikerbloggar. Ibland kommenterar jag när det går bra för oss i mätningarna och ibland när det är lite motigt också. Jag tror dock inte att du lär bli nöjd med min blogg…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.