Edward Riedl (M)

Var med och utveckla framtidens skola

skola

Imorgon mellan 12:00 och 13:00 är du varmt välkommen att vara med och utveckla framtidens skola tillsammans med oss nya moderater. Glöm inte bort att anmäla dig bara då antalet platser är begränsat. Det är först till kvarn som gäller. Alliansregeringen har genomfört flera viktiga reformer för att höja kvaliteten i svensk skola. Men i en snabb och föränderlig värld där vi fortsatt vill ha tätpositionen kommer vi sannolikt att behöva göra ännu mer.

 

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

6 kommentarer

  1. lf

    Men du Edvard,för några dagar sedan visade du att alliansen går framåt i opinionsundersökningar.
    Nu har ju SIFO visat att ni går bakåt.Nu måste du väl snabbt kommentera detta annars är ju du helt ute då det gäller trovärdighet.

  2. Slav hos Viva resurs

    Alliansens 8 års regerande har totalt förstört den svenska skolan, men även förstört hela det svenska ”välfärdssamhället”! De ”nya” moderaterna är exakt samma gamla unkna högerparti som för 100 år sedan, särskilt när det gäller synen på arbetslösa med försörjningsstöd där kommunerna nu tillåts bestraffa dessa med oavlönad och icke tidsbegränsad samhällstjänst, exempelvis hos ”Viva resurs” i Umeå som gjort slavarbetet till sin affärside! Jag röstade på Fp men har med egna, och nära bekantas ögon, sett hur vidrigt samhälle Alliansen hunnit skapa på bara dessa 8 år, så trots att jag är socialliberal så kommer jag aldrig någonsin mer rösta på något av de nuvarande Allianspartierna! Ni fattar uppenbarligen inte själva hur extremt omänskligt samhälle ni skapat under dessa 8 år, så får ni fortsätta ytterligare 4 år så kommer ”Apartheidsamhället” vara fullbordat där vanliga arbetslösa som tvingas komplettera med försörjningsstöd behandlas som de svarta behandlades i SydAfrika och bestraffas med oavlönad samhällstjänst med indraget försörjninsgsstöd, svält o hemlöshet, som piska vilket är exakt samma förhållanden som slavarna levde under i USA för mer än 100 år sedan, så ”nya” är de ”Nya” Moderaterna idag!”

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Du och jag har väldigt olika uppfattningar kan jag konstatera. Att ens jämföra världens mest moderna och omfattande välfärdssamhälle med slaveriet känns inte särskilt seriöst.

  3. JonasE

    Moderat skolpolitik !!…..vad är det ?? – ni har ju bara satsat på skattesänkningar och marginellt med annat !!.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.