Edward Riedl (M)

Pin(S)amt

Just nu försöker åtskilliga socialdemokrater att kritisera regeringen för att ha för stora underskott. Det som gör det hela riktigt pinsamt är att socialdemokraterna bara har en massa förslag på ytterligare utgifter och far land och rike runt och lovar att satsa mer på allt. Sverige har EU:s mest välskötta statsfinanser och det är fullt rimligt att ha små kalkylerade underskott när det är lågkonjunktur och sedan vara lite mer återhållsam när det blir högkonjunktur. Sverige är det enda landet i EU som har minskat statsskulden som andel av BNP under krisåren. Socialdemokraternas kritik är inget annat än pinsam.

 

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

7 kommentarer

  1. John

    Du glömde att vi har under Alliansens tid fått 200 000 fattigpensionärer , ca 65 000 utförsäkrade och över 400 000 arbetslösa . Finns bara ett ord för denna politik ” M-akabert ”

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Du missar viktiga fakta i varje av dina påståenden. De nya fattigpensionärerna har t.ex. fått det realt sett bättre men eftersom löntagarna fått det ännu bättre har de hamnat precis under 60-% gränsen. Så trots att de fått det ekonomiskt sett bättre ser det ut som det du beskriver.

  2. "Dosan"

    Det enda som är pinsamt är att ni fortsätter ljuga när man gång på gång haffar er med handen i syltburken! Sluta ljug och ta ansvar för alla misstag ni gjort!

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      När dina inlägg blir tillräckligt osakliga blir de svåra att ge seriösa svar på.

  3. JonasE

    Det mest pinsamma är Moderaternas strutspolitik för alla problem ni skapat……förneka/siffertrixa och bortförklara det uppenbara bristerna i Allianspolitiken -är vad ni håller på med !!.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Att du inte tröttnar på ditt eviga svartmålande. Jag hoppas verkligen för din skull att du får lite betalt för detta.

      • JonasE

        Troligen vill du nog bortförklara mig så lätt, men jag är inte något annat än en realist, som personligen upplevt hur Allianspolitiken slagit snett……du borde också pröva på realism, istället för den ignorans du ständigt använder !1.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.