Edward Riedl (M)

Näringslivet bjuder in till dialog

Näringslivet bjuder in till dialog! Idag har Svenskt Näringsliv bjudit in till samtal på Rex i Umeå för att prata företagande och tillväxt. Så idag har företagare och politiker möjlighet att prata om framtidens utmaningar tillsammans. Med mindre än sex månader kvar till valet kommer de här frågorna att hamna mer och mer i fokus. Vi moderater menar att jobb och företagande är nyckeln även till de andra samhällsutmaningarna.

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. JonasE

    Jag skulle rekommendera att du tar en titt på detta innan du prisar näringslivet i Umeå :

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203295305974571&set=a.10200167483300959.188269.1567674552&type=1&theater

    Där Café Göteborg i centrala Umeå , som kräver att han skall komma och jobba gratis för att sen kanske få en anställning – trots 2 åring arbetslivserfarenhet inom branschen…..trots att man har kollektivavtal som regerar detta….trots alla momssänkningar som Alliansen göder dom med !!.

    Var är din fokus på sådana frågor !!.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Nu kan jag inte all fakta i detta utan gör därför en allmän kommentar om det du tar upp. Om arbetsgivare beter sig felaktigt är det givetvis inget jag försvarar.

  2. Lena Andersson

    Moderaternas jobbpolitik innebär enbart att förnedra arbetslösa och göra dem så fattiga o desperata att de ska ”ta sig själva i kragen” och börja jobba! Alliansen har återinfört slaveriet från 1 juli 2013 så tvingas alla arbetslösa med försörjningsstöd redan efter 2 månader att arbeta heltid utan lön åt kommunerna, eller förvaras/inlåsas i övervakade lokaler hela dagarna som om de vore dömda kriminella! De har även gjort det dyrare att anställa äldre än 26, vilket ökar långtidsarbetslösheten!

  3. Edward Riedl (inläggsförfattare)

    Din kommentar är väldigt osaklig och på gränsen till oförskämd mot alla människor som drabbats av slaveri genom historien.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.