Edward Riedl (M)

Med vem vill S samarbeta med efter valet?

Desto närmre valet vi kommer desto mer intressant blir regeringsfrågan. Då kommer det att handla om både vilken praktisk politik det blir efter valet och vilka som ska göra det. Alliansen har regerat Sverige i 8 år tillsammans och vi söker gemensamt mandat av er väljare för att fortsätta stärka arbetslinjen. Men vem vill S regera Sverige med om de vinner valet och vilken politik kommer de att bedriva. Hur mycket Jonas Sjöstedt och hur mycket Fridolin för den som röstar på S?

 

Edward Riedl (M).

10 kommentarer

 1. JonasE

  Vem skall Moderaterna samarbeta med efter valet??, då det enligt opinionen ser tveksamt ut att Alliansen är ens blir 4 partier efter valet, så hur skall ni får det att gå ihop?? – det räcker knappast med SD:s tysta stöd en gång till !!.

  Då är S-alternativet ett betydligt mer stabilt sådant !!.

  • Edward Riedl (inläggsförfattare)

   Når vi inte egen majoritet men är större än de röd-gröna behöver vi inte egen majoritet så länge de röd-gröna inte samarbetar med SD.

 2. Anna

  Det säger sig självt, blir väl utifrån valresultatet? Blir mp starkt kommer de vilja ha en del ministerposter, samma med vänstern. Proportionalitet a la alliansen typ? Jag menar alliansen själv skulle väl behöva se över sin ministerpostfördelning om exempelvis folkpartiet av någon anledning skulle bli större än moderaterna osv? Förhoppningsvis kanske man skulle säga, annars blir det väl en alliansregering a la orättvisa och kaos? Jag tror du kan vara lugn, det löser sig nog på något ”vänster”. Antar att ni själva har funderat på hur mycket center eller kristdemokrat det kommer finnas i alliansen efter valet?

 3. lf

  Men du Edvard,nu har du ju passerat en gräns där du inte tar in kommentarer heller.
  Dina vackra ord om att jag tar in alla kommentarer håller inte.
  Jag vill påstå att du är en bluff på bloggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.