Edward Riedl (M)

Så här fungerar min blogg

Med jämna mellanrum brukar jag skriva hur jag hanterar kommentarer på min blogg eftersom flera som skriver kommentarer funderar över detta. När jag slutar få frågor om hur bloggen fungerar behövs inte längre de här inläggen.

 

Jag tar i praktiken in alla kommentarer om de inte uppenbart bryter mot lagen eller på annat sätt är mycket olämpliga. Otrevliga kommentarer publiceras alltså även de. Tack och lov är de få. Under alla år har jag bara stoppat två kommentarer.

 

Jag svarar på alla kommentarer. Dock inte samma dag utan med cirka en månads mellanrum. Ibland tar det lite längre tid och ibland går det lite snabbare. Det beror på hur min arbetsbelastning i övrigt ser ut. Vill man ha snabbare kontakt med mig rekommenderar jag mail eller telefon. Det är inte praktiskt möjligt för mig att hinna med på annat sätt då mycket annat i mitt politiska uppdrag tar tid. Men jag uppskattar er som besöker min blogg, läser den och kommenterar den.

 

Edward Riedl (M).

6 kommentarer

  • Edward Riedl (inläggsförfattare)

   Jag tar in alla kommentarer. Det finns inget som pekar på att självmorden ökat. Däremot hotar fler i sina myndighetskontakter med att ta livet av sig. Självklart ska det tas på allvar.

 1. lf

  Ja, det ju fantastiskt hur du hanterar din blogg.Jag har varit med i kommentarerna i 6 års tid.Du har fått revidera bloggen hela tiden.Men okey, det vet kanske inte nytillkomna.Men att ha varit anklagat att sympatisera med terrorister och inte fått någon ursäkt så har jag svårt att ta dig på allvar.
  Vad du menar är att du tar in alla kommentarer som inte är kränkande.Jag skrev en kommentar den 22 april om friskolor men den kommentaren har inte kommit in.Är det så att före ett stundande val så tar man inte in kommentarer som är kritiska hellre.
  Men vad tycker du om att svara på kommentarer 2 till 3 månader efter.Det måste väl vara tungt och jobbigt.
  Och för oss vanliga medborgare är det ”dagen efter” och saknar betydelse.Det kan du lägga av med.
  Men en sak skulle jag vilja att du förklarade.Du har skrivit att du tar även in ”otrevliga kommentarer”.
  Kan du utveckla vad det är för kommentarer.

  • Edward Riedl (inläggsförfattare)

   Du behöver inte gilla varken det jag skriver eller hur jag sköter min blogg. Du är dock fortsatt välkommen att både följa och kommentera den.

   Eftersom du är en så flitig följare av min blogg så gissar jag att du också läser de flesta kommenterar jag får också. Då tror jag du själv märker när vissa kommentarer är otrevliga och rör mig som person och inte min politik.

  • Edward Riedl (inläggsförfattare)

   Du har rätt att tycka precis vad du vill. Demokrati och öppenhet är fantastiskt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.