Edward Riedl (M)

Bra ledare i dagens VK, men….

Dagens ledare i VK om skolan var bra. Det är viktigt att vi pratar om de olika rollerna skolan faktiskt har och de utmaningar som vi får när skolan drivs av olika aktörer. Oavsett vilket skolsystem vi väljer så kommer det att innebära utmaningar som vi måste våga debattera. Vi som tror på valfrihet och den svenska skolmodellen måste faktiskt våga debattera de utmaningar som den innebär. Så jag tycker dagens ledare i VK var bra. Men….

 

När en liberal ledarsida skriver att föräldrarna inte betalar för den svenska skolan blir jag faktiskt lite bedrövad. Sant är att vi föräldrar inte betalar privata skolavgifter i Sverige. Men svenska föräldrar arbetar och betalar skatt för sina barns skola.

 

Edward Riedl (M).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.