Edward Riedl (M)

Sverige är bäst på jobben

syss

Sverige är bäst i hela EU på jobben! När fler jobbar och betalar skatt blir det mer pengar till skolan, sjukvården och allt som är vårt. Jobbskatteavdragen, Rut och Rot, sänkta arbetsgivaravgifter för unga, sänkt bolagsskatt och sänkt restaurangmoms är några av alliansregeringens reformer som bidragit till de svenska framgångarna.

 

Edward Riedl (M).

10 kommentarer

  1. Pilens

    Öh… Sverige låg i topp redan 2006. Var det också Reinfeldts och Borgs förtjänst?
    Att Sverige ligger i topp beror på hög andel förvärvsarbetande kvinnor. Knappast högerns 8 år långa kamp för lägre skatter åt dom högavlönade.

  2. "Dosan"

    Jag förundras över hur totalt verklighetsfrånvänd du är. Verkligen ingen koll alls! Du lever i en trygg liten borgarbubbla där alla dunkar dig i ryggen och berömmer dig för alla era låtsas-åtgärder. Du slipper helt och hållet bry dig om att era åtgärder skadar familjer, människor, individer.

    RUT och ROT är ett skämt, de enda som använt dem är redan välbärgade människor. Föga förvånande eftersom borgarna såklart bara inför lättnader för de som redan har. Att ni sågat hål på välfärden och förstört den helt och hållet för alla förutom rika människor vet alla redan, det är fakta. Den sänkta restaurangmomsen gjorde INGENTING för att skapa fler ungdomsjobb, det enda det gjorde var att sätta större vinst i korrupta restaurangchefers fickor.

    Ni är verkligen patetiska i eran totala verklighetsfrånvändning. PATETISKA.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Du har inte bara fel i sak. Du är dessutom otrevlig när du framför dessa felaktigheter.

  3. LenaAndersson

    ”Sysselsättning” är inte detsamma som jobb! Arbetslösa som tvingas komplettera med försörjningsstöd tvingas redan efter max 3 månaders arbetslöshet till oavlönad samhällstjänst, i Fas 3 liknande meningslös PYSSELsättning, exempelvis åt Socialtjänstens ”Viva resurs” i Umeå, medan långtidsarbetslösa också tvingas till oavlönad samhällstjänst/pysselsättning i Fas 3/”sysselsättningsfasen”! Att Sverige utnyttjar arbetslösa som oavlönade slavar på heltid är inget att vara stolt över! 2011 så beslutade dessutom Riksdagen att INGEN ytterligare skulle placeras i Fas 3/”sysselsättningsfasen”, oavlönad meningslös samhällstjänst, men tyvärr följer inte Regeringen och Arbetsförmedlingen, inklusive Socialtjänsternas ”Arbetsförmedlingar”, Riksdagens bindande beslut!

  4. Johan

    Det kan INTE finnas en enda människa som vart placerad och förnedrad i FAS 3 eller långtidssjukskriven och utförsäkrad/förnedrad som röstar på er. Måste vara omöjligt.

    En annan intressant sak jag kollat på. Har du tänkt på att när Sverigedemokraterna ökar sin väljare så är det avhoppade moderater de fyller på med. Säger en hel del om er politik i grunden.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Nu är de flesta i tidigare fas 3 numera sysselssättningsfasen väldigt nöjda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.