Edward Riedl (M)

3 moderata ministrar och riksdagens gruppledare på besök i Umeå idag

Idag besöker riksdagens gruppledare för moderaterna Anna Kinberg-Batra, försvarsminister Karin Enström (M), finansmarknadsminister Peter Norman (M) och arbetsmarknadsminister Elisabeth Svantesson (M) Umeå. Vi hälsar dem alla välkomna till Norrlands huvudstad. Det kommer under dagen att bli besök på företag och offentliga arbetsplatser samt torgmöten och föreläsningar. Sedan kommer vi att avsluta dagen med att knacka dörr.

 

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. Ceko

    Du Edward, Du har varit nästan osynlig på Din blogg några dagar. Den taktiken brukar Du ha för att tiga ihjäl kritiken där Du nu är inblandad.
    Det har blåst om budgeten för trafikutskottet där Du sitter. Det saknas ca 20 miljarder för järnvägsunderhållet. Beror det på att vältra över problemet till nästa mandatperiod och då har Alliansen förlorat regeringsmakten? Det är ynkligt.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Det saknas inga pengar alls. Planen är fullt ut finansierad. Det är det politiska beslut vi tar. Att det i en utredning längre tillbaka finns felaktigheter som vi redan åtgärdat innan det politiska beslutet är en annan sak.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.