Edward Riedl (M)

Träning är viktigt för hälsan

cykelll

 

Livskvalité! Igår hade jag förmånen att få avsluta en lång arbetsdag med ett härligt träningspass på dryga 4 milen med Sävar CK. Efter passet blev det en kaffe på macken och lite country i högtalarna i bilen på vägen hem. När man tränar regelbundet mår man bättre och orkar mer. För min del är det bara dryga fyra år sedan jag vägde en bit över 100 kg. Men med små förändringar i kosten och mer motion så mår jag betydligt bättre och väger idag bara kring 80 kg. Det är aldrig för sent att börja röra på sig.

 

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. Uffe N

    Men herregud! Du har ju en upprät cykel!! Sådana kan man ju inte använda annat än i nödfall!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.