Edward Riedl (M)

Slutspurt

wes

Nu kör vi hårt för att nya moderaterna ska göra ett så bra val som möjligt både till Eu och Sveriges Riksdag efter sommaren. Igår var bl.a. försvarsminister Karin Enström på besök i Umeå. Jag intervjuade henne på torget i Umeå där jag frågade henne vad hon vill säga till alla våra unga killar och tjejer som är i utlandstjänst. Hon tackade dem så hjärtligt och hälsade ett stort tack från hela regeringen till både soldater, civilanställda och alla deras anhöriga på hemmaplan. Dessutom berättade hon om våra kommande satsningar på försvaret som blir verklighet om inte alliansen förlorar valet i höst.

 

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

 1. Bert

  Jag hoppas det går så mycket åt helvete för er som det bara kan gå.
  Höger är inte framtiden, detta för att höger tar inte hänsyn till människor i svag ställning.

  En fullkomlig marknadskonomi är inte den harmoniska lösningen för folket.
  Vi ser hur det ex: i london skapas spökstäder för att mulyirika köper bostäder men ingen får bo där.
  Priset på marken stiger så hejdlöst så det löns inte ha boende.

  Det är nåt fel med högern när man som Reinfeldt har en Åsikt att folk ska inte svälta men nån standardlösning ska inte finnas.

  En fullkomligt sjuk åsikt som jag liknar vid slaveri. D.v.s folk som inte får jobb ska inget ha annat än till överlevnad för att vara en kraft för att hynna rika. D.v.s slåss om låglönejobb.

  Hela denna idelogiska tankegör att Högerpolitik är en politik som leder oss alla till utrotning detta när nån hänsyn till nåt inte finns. Anarki ska f¨å råda där folk ska få göra som de vill.

  Suga ut joderns tillgångar utan hänsyn inte bry sig det minsta om klimatet
  Redan idag ser vi hur haven håller på dö ut av det bildas enorma mängder maneter som tar död på resten av livet i havet.

  samma ser vi med vår luft föroreningar som skapats men samtidigt som det smälter isar så skyddar detta från värme. Om nu flyget bilindustrin körs på annat klarnar luften och ismältnigen sätter igång med en oanad fart.

  Så alla faraor man kan uppbringa sker med högerpolitik men värst behandlar man människor i svag ställning. Därför säger jag bara ska det gå åt helvete låt alla vara med.

  • Edward Riedl (inläggsförfattare)

   Vi har väldigt olika åsikter kan jag läsa in i det du skriver. Däremot önskar jag verkligen inte att det ska gå illa för dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.