Edward Riedl (M)

Dags att rösta för jobben samt ett öppet och tolerant Europa

Idag ska jag gå och rösta direkt på morgonen och sedan stå utanför lite olika vallokaler och dela ut valsedlar. Självklart kommer jag att rösta på nya moderaterna och budskapet är jobben. Mer öppenhet ger mer handel som ger fler jobb och ökad tillväxt i Sverige, Tyvärr har både sverigedemokraterna (vilket var väntat) och socialdemokraterna (vilket var mindre väntat) försökt skrämma er väljare med hot som inte finns från andra delar av Europa. Sverige är och har blivit ett av världens rikaste länder på handel. Stängda gränser är inte lösningen utan ett hinder för fortsatt tillväxt.

 

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. Fredrik

    Jag förstår inte att du kan tycka att tex Pedro från Spanien och Ola från Umeå skall ha olika löner och andra villkor inkl försäkringar när de står sida vid sida på en byggnadsställning i Solna. Förklara det för mig. Är detta vad du kallar öppna gränser så vill jag att dom stängs.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Jag är för individuell lönesättning till att börja med. Men det du pratar om handlar om lönedumpning gissar jag. Det är absolut inget jag försvarar. Tvärtom jobbar vi väldigt hårt för att få bort det oseriösa och olagliga inom alla sektorer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.