Edward Riedl (M)

Europa förlorar på att bygga murar mot…

Europa förlorar på att bygga murar mot omvärlden! I en allt tuffare global konkurrens förlorar Europa i konkurrenskraft. Främlingsfientliga krafter vinner då ny mark med en retorik som bygger på att vi kan bevara dagens välstånd genom att stängs gränserna och bygga murar mot omvärlden. Det är helt fel väg att gå och kommer bara att leda till att Europa i relation till omvärlden kommer att förlora välstånd. Om våra företag inte är bäst i världen inom sina respektive branscher kommer de långsiktigt inte att överleva. Sverige har blivit och är idag ett av världens rikaste länder. Vi har blivit det genom handel med andra länder. Nya murar och stängda gränser runt Europa kommer att innebära färre jobb, sämre tillväxt och mindre välstånd i Sverige.

Edward Riedl (M).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.