Edward Riedl (M)

Vätternrundan avklarad

vattern

På lite över 14 timmar kom jag och två av mina lagkamrater från Sävar CK in i mål! Jag är så tacksam att de hjälpte mig de 30 milen runt Vättern idag. Själv är aldrig stark. Motvinden var det värsta jag varit med om. Tiden blev betydligt sämre än jag hade hoppats. Men det är ibland bara att anpassa sig när vädrets makter vill ge en lite extra utmaning. Det hejades hela vägen utmed banan och det var en riktig folkfest. Att sedan återse Motala igen var riktigt skönt. Jag startade strax efter klockan 03:00 på lördag morgon och fick se solen gå upp på vägen ner mot Jönköping. Svensk sommar är verkligen vacker.

 

Edward Riedl (M).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.