Edward Riedl (M)

Almedalen har börjat

Politikerveckan ute på Gotland höjer nu temperaturen inför höstens val. Det är framförallt en möjlighet för partiledarna att få lägga ut texten lite mer och även prata visioner. Sedan filtreras det i vanlig ordning innan det kort presenteras på nyhetsplats. Förväntningarna på att nya förslag ska presenteras under Almedalsveckan är stora. Det är partiledarna som når ut i mediabruset under den här veckan och ibland något spektakulärt utspel som är lite oväntat. Det är nog så de flesta som aldrig är på Almedalen ser på fenomenet Almedalen. Men där pågår samtidigt 100-tals debatter, seminarier och möten om allt mellan himmel och jord.

 

Edward Riedl (M).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.