Edward Riedl (M)

Anna Kinberg Batra blir en bra partiledare och framtida statsminister

Anna Kinberg Batra kommer att bli en bra partiledare för moderaterna och en bra statsminister för Sverige om hon blir vald. Vi moderater är just nu inne i en process där vi ska utse en efterträdare till Fredrik Reinfeldt. Att efterträda en så populär och framgångsrik partiledare som Reinfeldt kommer inte att bli lätt. Men Anna är en bra och mycket kompetent lagbyggare som besitter förmågan att fortsätta utveckla moderaterna. Till sin hjälp kommer hon också att ha många duktiga medspelare. För många är Anna relativt okänd förutom det hon sa för väldigt många år sedan. Det finns dessutom en felaktig bild av att hon inte skulle klara av att vara folklig. Vi som haft förmånen att ha arbetat tillsammans med Anna i riksdagsgruppen de senaste åren har sett många av de kvaliteter som vår framtida partiledare behöver ha i just hennes person. Dessutom har jag hört allt fler som sett precis det under de senaste veckorna när hon varit moderaternas ansikte utåt. Den som blir partiledare i moderaterna ska ha många kvaliteter för att kunna både leda partiet men också i framtiden axla statsministerrollen. Jag ser fram emot att vara en del av laget som tänker vinna tillbaka regeringsmakten 2018 för att åter sätta jobb, företagande och stabila statsfinanser i fokus. Anna Kinberg Batra har mitt fulla stöd som vår framtida partiledare.

 

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. "Dosan"

    Helt fel, som vanligt. Även om hon blir partiledare för erat korrupta och människofientliga parti kommer hon aldrig att bli statsminister.

    Vi pratar trots allt om samma äckliga människa som sa att Stockholmare är smartare än lantisar. Ingen brist på självgod elitism där inte. Gott om förakt för folket. Hon är en typisk blå människa som tror att somliga minsann är lite bättre och förtjänar att få skattesänkningar och fördelar på bekostnad.

    Hon är en fiende till folket och ska avskaffas precis som borgarsläktet!

  2. JonasE

    Oss Lantisar håller knappast med dig…………..men så röstar inte en vettig lantis på er till att börja med heller

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.