Edward Riedl (M)

Dubbelfel av Magdalena Andersson (S)

Dubbelfel för Magdalena Andersson (S). Det är inte tomt i ladorna som hon påstår menar finanspolitiska rådet. De menar dessutom att om Magdalenas uttalanden blir politisk verklighet så kommer det att bryta mot det finanspolitiska ramverket. S och MP regeringen får hård kritik och riskerar att skjuta den svenska ekonomin i sank.

 

Läs mer här.

 

Edward Riedl (M).

8 kommentarer

  1. "Dosan"

    Och som vanligt har du inga som helst argument förutom att peka på din ”fiende” och skrika dig hes och handvifta. Patetiskt.

    Varför skriver du inte en blogg om dina egna åsikter? Din egen ideologi?

  2. Lilian Holloway

    Vill gärna höra vad t ex Kjell-Olov Feldt kan ha för synpunkter.

    Det är sorgligt att läsa kommentarerna på din blogg. De för verkligen ingen diskussion framåt, utan ligger kvar i avdelningen ”moderatjävlar”. Ett uttryck som används med ett hånflin av en av vår kommuns ”framstående” S-personer.

    Visst lever vi i en demokrati med fria åsikter utan att bli fysiskt attackerade, men avarten, svansen, ger osökt påminnelse om hur nära det kommunistiska synsättet de partier S och MP som nu har regeringingsinnehav med hjälp av V vill driva nationellt. Var är den riktiga agendan?

    • "Dosan"

      Den riktiga agendan är att vi omedelbart behöver göra Sverige socialistisk! Omedelbart! Ut med den kalla, inhumana, fientliga borgerligheten och in med varm, röd humanistisk och solidarisk socialism!

      Det är enda vägen framåt, istället för att ge bort skattepengar till riskkapitalister. Håller du inte med mig har du fel.

  3. JonasE

    Det är intressant att du nu använder finanspolitiska rådet som fakta, när du under flera år ständigt avvisat deras kritik mot Allianspolitiken…………..inkonsekvensen från Moderatpolitiken försvann tydligen inte med regeringsmakten…

  4. Karin

    Alliansregeringen tillsatte det ”finaspolitiska rådet” och personerna i rådet uttalar sig så som bäst tjänar en moderatregeringen. Med andra ord de är partiska och blir självklart påhejade av f.d. alliansregeringen.

  5. Karin

    Nu hörde jag att Alliansen KU anmält Magdalena Andersson för att hon sagt att det är tomma lador de fick ta över. Det låter ju som ett dumt skämt att KU anmäla att hon berättar hur situationen ser ut för svenska folket. Alliansen önskar tydligen att de kan sätta munkavle på nya finansministern för att inte ge oss fakta om Sveriges ekonomi och moderatregeringens misslyckande. Ni verkar ju vilja ha det som i Nordkorea verkar det som. (På tal om det du skrev i din blogg om Nord Korea nyss).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.