Edward Riedl (M)

Röd-grön budget hotar jobb, företag och tillväxt i hela Sverige

Idag har den regeringen bestående av socialdemokrater och miljöpartister presenterat sitt budgetförslag inför nästa år. De har förhandlat fram förslagen med vänsterpartiet. Det är många löftesbrott i budgetförslagen samtidigt som fler och större skattehöjningar genomförs än vad de hotade med i valrörelsen. De tänker införa en kilometerskatt på lastbilar, utreda en flygskatt, höja skatten för pensionärer som jobbar, börja försämra jobbskatteavdragen, kraftigt höja skatterna för företagen när de anställer unga och beskatta kärnkraften ännu mer. De tänker minska resurserna till polisen samt höja bidragen och ersättningarna till de som inte jobbar. Dessutom uteblir deras löften om högre lärarlöner, olika förbättringar för företagen och Norrbotniabanan.

 

Edward Riedl (M).

3 kommentarer

  1. Ante Johansson

    Du avslöjar att du känner ett förakt för arbetslösa och sjuka när du skriver ”höja bidragen och ersättningarna till de som inte jobbar”. Du får det att låta som dom sjuka och arbetslösa har valt att inte arbeta för att dom är lata arbetsskygga simulanter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.