Edward Riedl (M)

Röd-grön Norrbotniabanebluff

S och MP-regeringen med stöd av V har nu meddelat att de tänker börja bygga Norrbotniabanan. När jag först såg Jonas Sjöstedt stå glad i tv-rutan och meddela att det nu var på gång blev jag först riktigt glad. Så vi kämpat för detta. Men när man sedan börjar syna vad som egentligen sagts blir man mindre upplyft för att utrycka sig milt. Någon gång innan 2029 tänker de sig att börja bygga Norrbotniabanan och vad som då avses är troligen de första 9 kilometrarna ut till Dåva. Riktigt så har det inte låtit på de röd-gröna politikerna som skulle sätta spaden i backen och bara börja bygga om de fick regeringsmakten. Just nu ser det bara ut att vara en röd-grön Norrbotniabanebluff som vi ser.

 

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. JonasE

    Det tomma hål som ni lämnat efter i budgeten efter alla skatesänkningar orsakar just sådant……bluffen var att ni påstod att det gick att göra alla skattesänkningar utan att det skulle påverka välfärden och samhället i stort…..fakta kom i kapp er igen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.