Edward Riedl (M)

S och MP skär ner resurserna till polisen

S och MP-regeringen med stöd av V föreslår nu nedskräningar till polisen i nästa års budget. Istället för att fortsätta förstärka polisen som alliansregeringen gjort under 8 år så väntar nu istället nedskärningar för polisen de kommande åren. Att de dessutom gör det när polisen nu genomgår en av de största organisationsförändringar sedan förstatligandet 1965 oroar än mer.

 

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. Lena Renman

    Men herre guud! Vad är det för fel på dem? Bort med nolltollerans mot klotter och skära ner polisens resurser erkänna Palestina,sänka klimatmålet och stänga Bromma flygplats. Jag är helt utmattad.

  2. Per A.

    Med tanke på att de ekonomiska förstärkingarna till polisen inte verkat gett något positivt utfall över huvud taget, så varför _inte_ dra ned på anslaget?

    Hellre en billig och dålig polismyndighet, än en dyr och lika dålig dito…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.