Edward Riedl (M)

Ansvaret för S och MP-regeringens budget är…

Ansvaret för S och MP-regeringens budget är deras eget! Nu pågår diskussioner om att alliansen i praktiken borde lägga ner sina röster i budgetomröstningen. Väljarstödet för den sittande regeringen var mycket svagt vilket nu avspeglas i Riksdagen. Det var Stefan Löfven som lovade talmannen att han skulle få igenom son budget. Allt ansvar för att få igenom budgeten vilar på S och MP själva. Allianspartierna kommer att rösta på den gemensamma budgeten som tar ansvar för Sveriges ekonomi och ger förutsättningar för att ännu fler jobb ska växa fram.

Edward Riedl (M).

3 kommentarer

  1. Leif

    Måste kännas skönt på fredagkvällen när ni sitter i samma båt som rasisterna i SD. NÄr kommer förslaget att ni börjar skicka hem folk? Lagom till omvalet?

  2. Gandalfdenvite

    Alliansen har MEDansvar för SVERIGE, så Alliansens agerande då de lägger fram en gemensam budget, istället för att varje Alliansparti lägger fram var sin egen budget, riskerar att allvarligt skada Sveriges ekonomi…! Barnsligheterna i pensionsgruppen kommer dessutom driva ännu fler väljare till Sd, vilket riskerar leda till att fascistiska Sd, som grundades av nazister och vars partiledare gick med i partiet då det leddes av just nazister och vars Riksdagsledamöter beväpnat sig med järnrör för att ge sig på alkoholpåverkad person, kommer få mer än 20 procent av väljarnas röster, ”smygrasismen” är extremt utbredd i det svenska samhället, vilket då leder till totalt kaos i Sverige!
    Invandrare och deras mottagning är inte alls en kostsam belastning för samhället, utan de är en enorm lönsam resurs såsom blivande skattebetalare och deras mottagning är en långsiktigt lönsam investering! Arbetsmarknads- och utbildningspolitiken måste dock effektiviseras, arbetslösa utan a-kassa ska inte tvångsvårdas av Socialtjänsten och studieflit ska inte bestraffas med gigantisk låneskuld!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.