Edward Riedl (M)

5 punkter till alla som oroar er för framtiden

Jag har skrivit 5 punkter till alla er som nu oroar er inför framtiden. Det kan behövas efter dagens kaos i Riksdagen när S och MP-regeringen efter 2 månader havererade. Att förbereda sig innan val är nog inte så dumt ändå oavsett vad Löfven själv tror.

1. Julafton firas fortfarande den 24 december. Men knackar det på dörren efter Kalle Anka kan det antingen vara tomten eller en moderat valarbetare. Båda uppskattar lite glögg och kommer med bra julklappar.

2. Till alla barn…. Tomten kommer att komma med julklappar i år också. Det kan dessutom bli rätt bra med julklappar till er eftersom mamma och pappa inte får höjd skatt efter nyår.

3. Nu blir det ingen flygskatt som gör vårens och sommarens semesterresa dyrare. Dessutom så kan vi fortsätta flygpendla i jobbet.

4. Det blir inte heller någon lastbilsskatt, höjd skatt på arbete, höjd skatt på ungdomar som jobbar eller någon annan skattehöjning som drabbar alla de som har ett jobb eller vill ha ett jobb. Det för ses som en rätt bra julklapp till hela svenska folket.

5. Även om Stefan Löfven och de röd-gröna inte kan styra Sverige så kan ni känna er helt lugna. Den 22 mars kan ni rösta på moderaterna och alliansen igen. Vi kan och vill styra Sverige. Vi har en politik för ordning och reda på statens finanser, fler jobb och ökad tillväxt. Så blir det mer resurser till skolan och sjukvården. Då slipper ni allt käbbel med Löfven och de röd-gröna.

 

Edward Riedl (M).

6 kommentarer

  1. "Dosan"

    Här kommer lite konkreta fakta istället för dina lögner:

    1. En moderat kommer aldrig med bra klappar. Han kommer med klappar som han själv eller storföretagen tjänar på, ofta är de förklädda med lögner för att pöbeln ska gå med på dem.

    2. Höjd skatt är bra! Speciellt för storföretag och moderater! Ju rikare man är desto mer skatt ska man betala så att vi alla kan åtnjuta solidaritet, humanism, fungerande välfärd, åldringsvård, sjukvård och omsorg. Skatt betalar allt detta. Den enda som tjänar på sänkt skatt är profithungriga och korrupta borgare.

    3. Flygskatten ska höjas med minst 20000% så att denna extremt miljöfarliga form av transport äntligen försvinner. Tågen kommer att bli gratis eftersom alla betalar skatt för dem, och vi kommer att kunna njuta av vår semester i miljövänliga vagnar utan att elitistiska direktörer och borgare vill fortsätta smörja kråset ombord på miljöfarliga flygplan.

    4. Det ska bli höjd skatt på lastbilar. Detta så att även tågen kan börja användas för miljövänlig transport av gods. Borgare fortsätter dock ljuga och vill fortsätta leva i slit och släng-samhälle.

    5. Det enda som Alliansen och borgarna kommer att vilja göra med Sverige är försämringar. Alliansen representerar försämrad välfärd och mer pengar till rika på bekostnad av att medelklassen utarmas. Med Alliansen kan vi vänta oss ännu sämre vård, mer utförsäkringar och mer lögner. Rösta rött för solidaritet och humanism!

    Ovanstående är fakta. Lyssna inte på Riedl, han ljuger och är korrupt, precis som ALLA borgare.

  2. Isak

    Jag är mycket orolig. Denna oro har jag tidigare framfört till Herr Riedl. När kommer
    Moderaterna och Herr Riedl att ta fajten mot rasisterna i SD? Tyckte ett tag att man
    kunde lita på Fredrik Reinfeldt, men nu är han borta. Och vem kan man då lita på?
    Vad jag har förstått så sitter SD snart i Fru Batras knä. Kan berätta för Herr Riedl
    att den svenska högern och nazisterna hade nära kontakter under 1930-40 talen.

  3. JonasE

    Det blev inte heller mer pengar till pensionärerna, bättre sjukförsäkring, högre a-kassa, mer pengar till skolan, mer pengar till järnvägen…………. era kära riskkapitalister får fortsatt mjölka välfärden på skattemedel………jo jag och många med mig oroar mig för framtiden – det var bättre när välfärdspiraterna gjorde det!!.

  4. johansson

    Högern har ju inte ens en partiledare och väljer man Batra som partiledare blir det riktigt fiasko, tror inte hennes stela och krampaktiga uppträdande går hem dessutom tycker hon stockholmare är smartare än övriga svenskar

  5. JonasE

    Ytterligare en sak – vad skulle ni gjort bättre??………..ingen egen majoritet, och ingen i oppositionen utom SD vill tala/förhandla med er – hur skulle Alliansen gjort annorlunda mot för Löfven ??……..sanningen är att Alliansen skulle vara totalt oförmögna att få igenom något alls i samma situation………men du/ni gillar ju inte sanningen, och ni tycks luta er mot SD:s tysta stöd i vanlig ordning !!.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.