Edward Riedl (M)

Mössa på – Nu röstar vi bort den röd-gröna käbbelregeringen

sky

 

Då kör vi! Vad bra att alla mina valskyltar inte plockats bort. Eftersom vänliga Västerbottningar dessutom försett mina skyltar med mössor så håller jag hela vägen till nyvalet den 22 mars! En röst på moderaterna och alliansen är en röst på fler jobb och ordning och reda i ekonomin. Nu röstar vi bort den röd-gröna käbbelregeringen.

 

Edward Riedl (M).

7 kommentarer

  1. "Dosan"

    Vi ska rösta in en RÖD regering. Inte en blå korrupt storföretagar-regering. Ingen blå regering som ger förmåner till de rika och tar från de fattiga. Nu har vi äntligen läge att sparka ut er och era rasistkompisar i SD för gott!

    Fakta: DU är delaktig i förstörelsen av Sverige. Nu ska ni alla bort.

  2. lars

    Se nu till att ni tar över invandringfrågorna från SD, så kommer M väljarna tillbaka.
    Tyvärr verkar nye ordf kandidaten ha samma ambition som Fredrik att sänka partiet ytterligare.
    Om utvecklingen av problemen fortsätter blir SD näst största parti.
    LYSSNA PÅ FOLKET !

  3. Bergis

    Ja Edward men ni i Alliansen måste fortfarande tillmötesgå SDs krav på integration och flyktingpolitiken annars fäller vi er regering också. Sen har ni ett stort handikapp nu när Anders Borg och Fredrik Reinfeldt är ute ur leken. Kvar är Kinnberg Batra, en icke så vacker dam med missprydande underbett. Inte vackert på valaffischerna precis.

  4. JonasE

    JA nu kan ju Moderaternas lathet spara dom lite pengar – då ni lämnat en massa valskräp i naturen…….Vilka obskyra bidragsgivare skall betala denna kampanj ??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.