Edward Riedl (M)

Röd-gröna bröt sitt löfte om att bygga Norrbotniabanan om de vann valet

aaab

 

De röd-gröna svek sina löften om Norrbotniabanan så fort de hamnade i regeringsställning! Vinner alliansen valet den 22 mars nästa år kan bygget av hela Norrbotniabanan börja betydligt snabbare än om de röd-gröna vinner. De röd-grönas löften om att börja bygga dagen efter de vunnit valet byttes snabbt mot ett vagt löfte om att börja bygga 9 km av 270 km järnväg någon gång innan år 2029. Man måste nog vara väldigt vänstervriden för att inte lyckas se det som ett löftesbrott.

 

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. William Rickardsson

    Fast de röd-gröna håller ändå löftet om att inte samarbeta med SD, det verkar företrädare för Alliansen öppna för. Och visst, detta hade varit av betydelse för oss norr om Stockholm men utifrån den budget som finns så kan omprioriteringar kommit och kan komma även för en Alliansstyrd regering. Men helt klart, den måste bli byggd.

  2. Hasse

    Är det nåt som bara ni i Västerbotten tycker ? Påregeringsnivå då Alliansen styrde så var det tvärstopp får någon Bottniabana. Allt norr om Dalälven var bortprioriterat av Alliansregeringen under de sista 8 åren.

  3. "Dosan"

    Jag vet inte om jag ska kalla det här komiskt eller tragiskt. En lögnare som beskyller andra för att ljuga. Ni skulle ju själva knappast bygga den heller, S är åtminstone ärliga med det.

    Borgarna skulle ljuga sig blå för vad som helst så länge folk röstar på dem, sen skulle ni gå kräftgång och prata om ”prioriteringar”. Prioriteringarna blir såklart att forsla ner skattepengar i era egna fickor samt sälja ut välfärden till profitkåta riskkapitalister.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.