Edward Riedl (M)

Löfven blir allt mer snurrig i sina budskap…

Löfven blir allt mer snurrig i sina budskap inför valet! Löfvens piruetter börjar bli smått farsartade. Han ska gå till val tillsammans med MP. Sedan ska han inte gå till val tillsammans med MP. Rimligen kan bara ett av budskapen stämma. Jag tror inte väljarna går på detta en gång till.

Edward Riedl (M).

7 kommentarer

 1. Leif

  Heder till Alliansen. Ni är i varje fall tydliga med att dom som redan har, skall få mer. Medan dom som inget har, inte får ett skit.

  Stolt för det?

 2. "Dosan"

  Snurrig är alltid bättre än att vara folkets fiende. Ni borgare är folkets fiende. Ni vill ta från de fattiga och ge till de rika. Ni vill avskaffa välfärden och belöna riskkapitalisterna.

 3. Isak

  Bästa Herr Riedl. Räkna inte bort Löfven och socialdemokraterna. Och räkna
  framföralt inte bort väljarna. Dom röstade bort Moderaterna. Och bara miss-
  tanken om att ni samarbetar med SD blir det väljarflykt. Och i den frågan har
  Herr Ridl hittills mörkat.

 4. JonasE

  Frågan är om Väljarna går på detta : – en Landsbygds föraktare, – en Abort motståndare, – en Lägenhetsfifflare = Moderaternas nya partiledning !!.

 5. Anna

  Han skulle aldrig gå till val tillsammans med mp, de skulle gå till val som enskilda partier men de är överens om att de gillar den budget de tagit fram och vill gärna genomföra den, beroende på valresultatet såklart. Ingenting konstigt med det.
  Däremot, ponera att alliansens 43% håller i sig, och att Löfven av någon konstig anledning skulle slingra sig från mp så borde alliansen redan nu fundera på hur ni sakta men säkert ska börja sälja er själ till mp. Det är enda alternativet till kaoset, om ni inte hoppas på outtalat stöd av SD. Däremot i läget vi har med SD så hoppas jag att partierna börjar ta sig i kragen så att vi slipper få en ny regering varje halvår. I mångt och mycket är det alliansens stolthet som det står eller faller på, oavsett om alliansen har makten eller inte för det är just alliansen stolthet som låser fast landets bästa. Det bästa för landet nu är att vi får till ett tungt blocköverskridande samarbete, man kan inte hålla på att leka i sandlådan så mycket som det görs nu, är verkligen en skam för sverige. För att inte nämna otryggt för det svenska folket.

 6. Lilian Holloway

  Förvirring var väl klädsamt. Efter Lennart Hs oro över Gällivare och Sorsele, så förvånar mig snart ingenting.
  Vi lever i nutid, och vi i den lokala verkligheten kan se att överskridande lösningar kan vara den framkomliga vägen från att ”rädda/lova” (S+V; föregående valperiod)till att åstadkomma svåra beslut som föregående majoritet i vår kommun (läs Sorsele) valde bort. V i Sorsele har visat att kommunens framtid är viktigare.
  Hälsar Lilian

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.