Edward Riedl (M)

Regering utan politik

Den nya S och MP-regeringen har inte lagt ett enda förslag inom Trafikutskottets område sedan de bildade regering i september 2014. En enda proposition har lagts fram till riksdagen på området och det var ett förslag som alliansregeringen hade jobbat fram men aldrig hann lägga innan valet. Så sammanfattningsvis har de alltså sedan valet inte lagt fram ett enda förslag. Det måste nästan vara rekord i handlingsförlamning för en svensk regering.

 

Edward Riedl (M).

6 kommentarer

 1. JonasE

  Du jämför äpplen och päron – 2 månader eller 8 år utan vettig politik………………..Alliansen fick ju dessutom styra med egen budget hela tiden.

 2. lf

  Nåja,det torde väl inte vara snabbheten som skall prägla utvecklingen.
  Men du Edvard,du var snabb ett tag på att svara på bloggkommentarer.
  Var finns den snabbheten i dag?
  Du har lämnat vanliga väljare.
  Det är rent patetiskt då du påstår att du representerar Västerbotten.
  Du tillhör Stockholmsmoderaterna.’
  Det är dags för väljare i Västerbotten att genomskåda Edvard Riedel-

 3. Ulf Parde

  Det är fel av dig att säga att regeringen är utan politik. De har ju massor av förbud som de håller på att lägga fram. De flesta utan motsvarighet i andra länder. De är faktiskt ännu värre än Alliansen var. Jag är ingen vän av Decemberöverenskommelsen men den kanske kan ha det godo med sig att Alliansen nu står upp mot regeringens allmänna förbudspolitik.

 4. steven

  Hej där,
  Alliansens sista år blev för en icke socialist en mkt stor besvikelse. Vad hade ni för politik då, Ingen de sista fyra åren. Samma lika isf. Arbetslotsar inte bara en flopp utan ett indirekt stöd till IS.
  Försvaret las ner i princip – ett särintresse enligt Reinfeldt. Då har man inte förestått mycket av var ett lands första prio ligger, sämre försvarsminister än er Enström har inte setts. Där har S en minister av en helt annan kaliber och trovärdighet!.Invandring och integration ett skandalöst område, vilket kan sammanfattas i för mycket och för lite – du fattar hoppas jag – än är det inte för sent att återgå till det förslag ni förkastade internt. Varför tog ni inte tag i terroristfrågan – naiva som vanligt- det är bara att resa och kriga sen komma hem för vård och sen ut igen! I stället fick vi nu fd moderater höra ”öppna era hjärtan …”
  Arbetsmarknadspolitik kräver nog mer än att följa S, mod att genomföra i stället för status quo.
  Aldrig mer en Allians regering som detta trötta gäng utan politik !

 5. Jan-Erik Vahlström

  Jag har tills vidare full förståelse för den handlingsförlamning som du skriver om- med en alliansbudget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.