Edward Riedl (M)

Nu kommer (S)kattechocken

Nu kommer (S)kattechocken! Nu börjar regeringen öppna upp för enorma skattehöjningar. Den nya S och MP-regeringen kommer dessutom att lägga många nya och tunga skatter som drabbar Norrland och långa avstånd. Det är kilometerskatt för tunga fordon, flygskatt och nu höjd bensinskatt. Alla sådana skattehöjningar drabbar Norrland hårt.

Edward Riedl (M).

8 kommentarer

  1. JonasE

    Visserligen så är detta inte bra, men du skall nog inte vara för kritisk då Allianspolitiken ständigt drabbade Norrland !!.

    Har du helt tappat denna blogg ?? – inga svar…………….ingenting utom dina halvsanningar och siffertrixande i dina inlägg……….

  2. Ulf Parde

    Håller med dig. I ”förmågan” att svika slår de nästan Alliansen. Och ni har ju förbundit er att i åtta långa år bara sitta och titta på när Rödgröna genomför alla sina svekfulla skattehöjningar! Och allt detta bara för att Alliansen inte kan acceptera att SD är vågmästare. I stället verkar det som att ni ska fortsätta den vansinniga migrationspolitik Reinfeldt slog in på tillsammans med MP. Det kan finnas anledning att rösta på SD nästa gång.

  3. lars

    Då nu S inte håller sina vallöften är det bara att bryta dec ök och strunta i prestigen och sök stöd hos SD. Vi behöver ett nyval omgående. MP o V måste bort från riksdagen.

  4. johansson

    Det kallas sanering av statens finanser Riedl, har du glömt bort att samma sak skedde 1994 efter den misslyckade högerregeringen, då lämnade man också kaos och ett stort underskott efter sig som tog väldigt lång tid att komma till rätta med, tyvärr så är det ju dem som har det sämst ställt som drabbas hårdast t.e.x. de 225000 fattigpensionärer som aliansen har skapat men det är väl du väldigt nöjd med

  5. Ulf Parde

    Varför ha du inte tagit in flera av mina senaste kommentarer? Om du har tänkt sluta ta in kommentarer bör uppmaningen ”Bli först att kommentera” tas bort.

  6. lf

    Nu öppnar regeringen för ”enorma skattehöjningar” säger Riedel.För att bli trovärdig som politiker måste man sansa sig.
    Jag anser att du inte är trovärdig i dina uttalanden.
    Men du har lovat medborgarna att svara på kommentarer på bloggen,men det gör du inte.
    Du måste städa framför din egen dörr innan du angriper motståndare.

  7. Ulf Parde

    Att den borgerliga oppositionen har lovat att inte använda sina röster till att stoppa denna skattechock (bara för att ni inte vill ha med SD att göra) är världsrekord i dumhet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.