Edward Riedl (M)

Höjda (S)katter men ingen Norrbotniabana

Höjda (S)katter på bensin, diesel och flyg men ingen Norrbotniabana. Den norrlandsfientliga S och MP regeringen genomför skattehöjningar som slår hårdast mot Norrland med stora avstånd samtidigt som dessa pengar sedan används för att bekosta infrastruktur i södra Sverige. Dessutom sviker nu regeringen ytterligare ett vallöfte. Det blir ingen Norrbotniabana. Sen ställs vaga löften, som de återigen kommer att bryta, om att det blir byggstart till nästa val. Det är dags för oss i alliansen i den norra delen av landet att bli bättre på att visa att den sittande S och MP-regeringen bedriver en norrlandsfientlig politik och inte bör få förnyat förtroende från oss i Norr.

 

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. Uppdatera dig!

    Du är förvånansvärt dåligt insatt och uppdaterad angående Norrbottniabanan för att sitta i riksdagen! Den ska t.o.m. tidigareläggas läser jag i VK.

  2. lf

    Ja,man tror inte det är sant.Du gjorde i princip inget för Norrland.Och vet du varför det? Jo din dåvarande chef Reinfeldt var inte alls intresserad av Norrland.Det är orsaken till att du agerade som en stockholmare.

  3. JonasE

    NU beror ju detta mest på att Alliansen blockerar finansieringen för detta med sin politik………..så vem skall man skylla på??, dom som vill eller dom som blockerar ??.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.