Edward Riedl (M)

Billig olja riskerar att försena omställning

När oljepriset nu är under 50 dollar per fat riskerar vi att se ett svagt intresse i stora delar av världen för att ställa om från oljeberoendet. Dessutom tror många experter att oljepriset kan bli betydligt lägre än dagens redan låga nivåer och att det dessutom kommer att vara så under lång tid. I den här ekonomiska miljön är det väldigt viktigt att vi i Sverige fortsätter arbetet med att ställa om fordonsflottan från fossilbränsle. Förhoppningsvis gör det att svenska företag i förlängningen ligger i framkant när sedan omställningen kommer även i andra delar av världen.

 

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      SD har medvind i opinionen men sannolikt inte på det sätt som yougovs internetpanel visar om man får tro de andra seriösa instituten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.