Edward Riedl (M)

Utökat förbud mot laserpekare krävs för säkerheten

laser

För ett par dagar sedan skedde en laserattack mot ett flygplan på väg inför landning i Umeå! Det var inte den första attacken mot ett flygplan. Men även bussar och andra fordon har utsatts för detta tidigare. Jag menar att vi ytterligare måste skärpa lagstiftningen på området för allas vår gemensamma säkerhet. Jag återkommer med en motion till Sveriges Riksdag kring detta.

 

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. "Dosan"

    Typiskt högern, förbjud allt de inte förstår. Ingen forskning, inget försök till insikt, bara förbjud direkt. Komiskt att högern också försöker få den humanistiska, solidariska vänstern att framstå som diktaturvurmare när de själv är fascister som förbjuder allt så fort det inte ingår i borgerlighetens visioner.

    Tragiskt! Avgå omedelbart!

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Självklart ska inte allt förbjudas. Men ibland måste vi reglera sådant som är farligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.