Edward Riedl (M)

Kom med förslag på riksdagsmotioner

Snart börjar den allmänna motionstiden i Riksdagen då alla riksdagsledamöter kan lämna in förslag som riksdagen sedan under riksdagsåret antingen säger ja eller nej till. Med en svag minoritetsregering så är riksdagens ställning nu också väldigt stark och många motionsförslag antas också av riksdagen som sedan regeringen måste genomföra. Jag och många av mina kollegor har redan börjat skriva motioner som vi kommer att lämna in när riksmötet öppnar. Jag tar tacksamt emot alla förslag på hur vi kan göra Västerbotten och Sverige ännu bättre. Sedan kommer jag att skriva motionsförslag till riksdagen på de frågor som jag håller med om.

 

Edward Riedl (M).

3 kommentarer

  1. Steppe

    Mitt förslag är att återinföra tjänstemannaansvaret i Sverige, speciellt för politiker! Jag vet att detta varit på tapeten förut från moderat håll (kanske så sent som förra året?) men jag anser att detta är hög prioritet. Förtroendet för svenska politiker är rekordlågt – speciellt sedan valet, och det kan vara ett steg i rätt riktning att lyfta den här frågan igen.

  2. Viktor

    Jag tycker det vore bra med mer idrott i skolan. Gärna idrott 5 dagar i veckan med tanke på att det är mer stillasittande på fritiden jämfört med förut och framförallt är det ju bra för kroppen att röra på sig.
    Det är vad jag tycker mer idrott i skolan.
    Jag önskar dig ett bra riksdagsår framför dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.