Edward Riedl (M)

Elcykel är ett fantastiskt transportmedel

elcykel

Innan sommaren köpte jag en el-cykel för att ta mig kortare sträckor i arbetet här hemma i Umeå. Jag har tidigare valt bort cykeln eftersom jag inte vill vara svettig när jag kommer fram till mina möten. Men med elcykeln går det fort, enkelt och miljövänligt att ta sig kortare sträckor i och runt Umeå utan att bli svettig. Som ett komplement till vanlig cykel är elcykeln fantastisk. Jag kommer fortsätta jobba politiskt för att underlätta för både vanlig cykel och elcykel som en viktig del i transortinfrastrukturen i städer.

 

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

 1. lf

  Men snälla Edvard,du som är så vältränad hur kan du bli svettig?Man anar reklam för försäljning av elcyklar.

  • Micke

   Men snälla du. Hur orkar du? Vet du inte att vältränade personer har förmågan att svettas mer än andra? Det är nämligen en av de grejer som förbättras med träningen. Vältränade personer lär sig kyla av även när de pressar sig själva eller det är extremt varmt. Vad gäller löften på bloggen så hade säkert Edward för avsikt att svara på allt som kommenterades. Problemet är att väldigt lite som skrivs här är konstruktivt, Eller undrande. Dessutom har han ett jobb som riksdagsman. Han är dessutom aktiv inom moderaterna här i Västerbotten men också i hela lanet. Det här är min gissning. Jag tror Edward kommit fram till att han kan prioritera sin tid bättre än att debattera pajkastning här på bloggen.

   Jag har själv haft frågor till Edward. Min erfarenhet är att träffar man honom i en valstuga. Eller hör av sig till honom med konkreta frågor eller förslag så är han mycket villiga att både svara och diskutera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.