Edward Riedl (M)

Löfvens 2:a regeringsförklaring utan…

Löfvens 2:a regeringsförklaring utan Norrbotniabana! Inför valet lovade de röd-gröna partierna att börja bygga Norrbotniabanan dagen efter valet om de fick väljarnas förtroende. Men nu har statsminister Stefan Löfven läst upp sin andra regeringsförklaring utan att ens nämna Norrbotniabanan. Istället får Norrland bära den största delen av S och MP-regeringens skattehöjningar. Istället för satsningar på Norrland så blev det högre bensinskatter, högre dieselskatter, flygskatt och en kilometerskatt.

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. Leif

    Bättre det än en blå-brun röra som skyller allt på dom svaga. Tur Reinfeldt inte är fattig, nu när han får alla tusentalskronor i bidrag. HycklarFredrik

  2. lf

    Ja,det ska till Riedel att kritisera regeringen om Botniabanan.Under era åtta år i regeringen fick du inte ens fram ett förslag om byggande av banan.Men då ansåg ju Reinfeldt att detta var ju inte regerings prioritering.Och du lade dig platt till marken.

  3. Anders Giunti

    Hur ser du på världen i övrigt då? Självklart är det bra med lokal förankring men dina blogg-kollegor har i någon post de senast veckorna i alla fall berört läget i Europa med omnejd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.