Edward Riedl (M)

(S)tora tågrånet och siffertrix

S och MP-regeringen har valt att slakta SJ och ta ur 1900 miljoner kronor ur det statliga bolaget. Trots all kritik över att alliansregeringen gjorde för lite för järnvägen visar de röd-gröna nu sina rätta färger. Istället för att satsa på framtiden tar de ut så mycket pengar ur det statliga SJ att det fått namnet ”Det stora tågrånet”. Pengarna tänker de använda kortsiktigt för att få ihop statens finanser. Nu visar det sig att det statliga företaget Akademiska hus som äger främst universitetsfastigheter står näst på tur. Magdalena Andersson skriver upp värdet på fastigheterna med 5000 miljoner kronor och tar sedan ur 6500 miljoner kronor ur det statliga bolaget. S och MP brandskattar och siffertrixar med välskötta statliga bolag för att få ihop sin budget för nästa år. Men sen är pengarna slut och vad kommer då? Den nya S och MP-regeringen missköter statens finanser och i slutändan kommer vanligt folk med vanliga jobb att få betala notan för kalaset.

 

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. "Dosan"

    Som vanligt är självinsikten hos borgerligheten absolut noll. Lever ni i nåt slags lögndimma?

    Fakta: Borgarna förstörde allt. Nu försöker de skylla ifrån sig.

    Sluta ljug och ta istället ansvar för att ni förstört sverige!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.