Edward Riedl (M)

Hatvänstern har kidnappat det offentliga samtalet

I Sverige blir det en mediastorm när ett av riksdagens partier (Sverigedemokraterna) bokar ett hotell och bjuder in parlamentariker från andra länder. Eftersom Grand hotell inte är skolade i den nya medielogiken så gjorde de alla fel de kunde göra. Stormen skapades av den hatvänster som fördömer allt den inte gillar. Det är en vänster som säger sig stå för demokrati, värdigt samtalsklimat och tolerans. Men som genom sitt agerande ständigt visar att det bara är tomma ord som används när det passar dess syften. Kändisar och alla som vill vara goda människor låter sig ständigt kidnappas och stärker denna allt starkare hatvänster. Komikern Henrik Schyffert berättar vad han tycker om SD genom att låtsas våldta en annan manlig komiker. Klippet med våldsexet delades sedan av andra goda människor som vill visa hur goda människor de är. Alla dessa goda vänstermänniskor fördömer det hätska samtalsklimat som SD-svansen på nätet bidrar med. Samtidigt älskar de när deras egna kallar min moderata partikollega och vän Hanif Bali för husneger och brunråtta som ska dödas med giftgas. Hur stor tolerans har hatvänstern mot oliktänkande när de jobbar för att ett hotell inte ska våga ha sverigedemokraterna som gäster?

 

Vilket samhälle är det som skapas om vi fortsätter låta denna hatvänster äga vad som är rätt och fel i det offentliga samtalet?

 

Edward Riedl (M).

16 kommentarer

  • Robert Swartling

   Vilken lite feg människa du är Leif. Du vågar inte framträda med ditt egna namn eller kontakt, lika lite stå för din åsikt – som dessutom bara stärker tesen om hatvänstern. Tragisk sopig retoriker är vad du är????

 1. Pelle

  Det måste erkännas att kultur/hån/hat-vänstern lyckas riktigt bra.

  Det är ju bara i det här landet som t.ex. flyktingpolitiken enbart beskrivs som en kamp mellan rädsla och hat å ena sidan och solidaritet och medmänsklighet å andra sidan. Om och om igen, oavsett vad som händer. I andra länder handlar debatten även om realpolitik, som ekonomi, kriminalitet, arbetsmarknad, radikalisering, osv. Den som är kritisk mot höga kostnader måste alltså vara fylld av hat och rädsla. Inte helt ologiskt i den yttersta vänsterns världsbild kanske men ur alla andra perspektiv blir det helt absurt. Att lyckas få sossar, liberaler och annat vanligt folk att helt okritiskt svälja den verklighetsbilden är riktigt imponerande, men samtidigt tragiskt.

  De etablerade måste hålla rent på flankerna. Tillåts en flank ta över växer även den andra flanken.

 2. Jonas E

  ”Hatvänstern” har knappast uppstått ur tomma intet….. det är en motreaktion till SD:s Hathöger.

  Det är ju inte så länge sedan som Hathögern hotade ett annat hotell för att dom avbokade en viss artist – då förkom det till och med bombhot….. men inget sådant när ”Hatvänstern” var i farten – konstigt va ?.

  Nu är det dessutom SD-svansen som gett sig på Hanif – så där har du rört ihop begreppen helt Edward !.

  Sen så tycker ju du och partiet att klyftor är en bra sak – inte så bra om man inte vill polarisera samhället dock !…. vilket Alliansen lyckades väl med under sina 8år – för när var det så polariserat som nu senast ?.

   • Jonas E

    Det var ju angrepp från SD-svansen/Hathögern/Hanif själv på Ramberg efter en debattartikel som ledde fram till detta…. eller tror du inte på orsak-verkan ?. – klart att du inte gör förresten !… för då skulle du inte förespråka de ökade klyftor i samhället som du faktiskt gör !.

 3. Ulf

  Tycker det du beskriver främst beskriver en kapitalistisk logik som nyttjas av det du kallar hatvänstern. De väljer att inte boka grand pga att de inte vill stödja en näringsidkare som gör affärer med en kund de inte tycker om. Rätten att göra ett fritt informerat val och stå för det är nåt helt annat än hat. Vi ska väl ändå låta marknadskrafterna och parterna välja eller förespråkar du monopol och tvångsval vid köp av tjänster?

 4. Jon

  Kan du länka till några exempel där vänstern kallar Hanif Bali fula saker ? Det är jättebra om du pepprar dina texter med källhänvisningar och länkar

 5. Lars Gidlöf

  Hej

  När kommer ditt inlägg om att Er kommunikatör kallar en S politiker för ”Hora”?

  Eller finns det inte HATMODERATER?

  Du vågar nog inte ta in denna kommentar

 6. Anders

  Så var det frågan om att kasta sten i glashus, då. Det här problemet gäller ju över alla partier – behöver vi nämna Delmon Haffo? Jag tror ni måste gå ihop, alla seriösa partier, och prata ihop er. Hur vill vi bemöta varandra? Hur vill vi bli bemötta?

 7. Pilen

  Med tanke på vad S & V:s ljusskygga svans brukar göra med dom som är ärliga nog att belysa deras mörka verksamheter måste jag säga att det är starkt och modigt av dig att ta upp ämnet.
  Fortsätt så! Det hedrar dig och din utsatta kollega Hanif.

 8. Nisse i Hökarängen

  Det märks att hatvänstern även har övertagit den här bloggen. Det är bara att titta på Leif, Jonas E, Jon, Lars Gidlöf, Anders och Elbryo. Dom människorna kan inte ha haft det lätt i livet så mycket hat som genomsyrar deras retorik. Dom är så arga att dom skakar. Inte konstigt att Umeå är bland Sveriges rödaste fästen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.