Edward Riedl (M)

SOS-barnbyar öppnar verksamhet i Sverige – Misslyckande för S och MP-regeringen

SOS-barnbyar öppnar nu sin första operativa verksamhet i Sverige. Det är verksamhet som vi sedan tidigare förknippat med stödverksamhet till utsatta barn i fattiga länder. Det är bra att utsatta barn i Sverige kan få mer hjälp och stöd. Men det är samtidigt ett monumentalt misslyckande för S och MP-regeringen att SOS-barnbyar anser att Sverige numer ska fogas till listan över länder där deras verksamhet behövs. Sverige behöver en ny regering som ser alla barn i Sverige.
Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. Anders

    Blir inte ni politiker själva trötta på att försöka ta billiga politiska poäng på detta sätt? Detta är knappast något som S och MP själva ställt till med, utan Alliansen har alldeles säkert hjälpt till.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      S och MP sitter i Regering och har därmed det yttersta ansvaret. Vi vill ha en annan politisk riktning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.