Edward Riedl (M)

M vill fälla regeringen och lägga gemensam alliansbudget

Idag satte vår partiledare, Anna Kinberg Batra, nu tydligt ner foten och vill lägga en gemensam alliansbudget. Jag välkomnar att vi moderater nu är redo att fälla den norrlandsfientliga S och MP-regeringen. Lägger vi en gemensam alliansbudget för fler jobb och bättre företagsklimat samtidigt som vi sänker skatten för vanligt hårt arbetande folk blir det i slutändan mer resurser till skolan och sjukvården. Dessutom kan vi sätta stopp för kilometerskatt, flygskatt och höjda bensinskatter som slår mot avstånd och allra hårdast mot oss i Norrland. Idag är en glädjens dag och jag hoppas de andra allianspartierna är lika ivriga som oss moderater att få mer allianspolitik i Sverige.

 

Edward Riedl (M).

5 kommentarer

 1. Leif

  Skönt att du är redo att komma ut som den fullblodsnazist du verkligen är. Lagligt att heila inom 6 månader?

 2. Ulf Parde

  Jag misstänker att du väntat länge på den här dagen, Edward. Ditt tålamod är bättre än det jag själv ibland visar. Skandal om Annie Lööf och Centern nu skulle säga nej till gemensam alliansbudget.
  Men läs också Anders Ågrens (kommunalråd M) insändare “Röda korset får samla in pengar” onsdag 18 jan.
  Den var mycket klargörande och bland det bästa jag läst på länge.

  • Edward Riedl (inläggsförfattare)

   Jag gör mitt bästa för Västerbotten i varje givet läge. Andra får bedöma mitt tålamod och min insats. Men jag tycker det känns bra att vi nu på allvar tänker utmana sittande regering och deras för Sverige skadliga politik.

 3. Jonas E

  Det känns ju betryggande att inte hela Alliansen blivit galen då C och L sa nej – på tiden att dom visar på lite vett också !…..

  Att sänka skatten ger ju bevisligen mindre resurser till välfärden – det borde ju 8 år av Alliansstyre visat med största tydlighet !.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.