Edward Riedl (M)

Sverige behöver mer allianspolitik

Sverige behöver en politik för fler jobb, bättre företagsklimat, fler poliser och ett starkare försvar. Sveriges alla hårt arbetande människor behöver också lägre skatt på sin lön. Sverige behöver inte kilometerskatt, flygskatt, högre bensinskatt, högre skatt på företag och de som jobbar. Sverige behöver helt enkelt mer allianspolitik och en ny alliansregering. Det är dags att fälla Stefan Lövfens regering och sätta stopp för deras skadliga politik.

Vi moderater har idag meddelat att vi vill lägga ett skarpt förslag till statsbudget tillsammans med övriga allianspartier och därigenom fälla Stefan Löfvens regering. KD stödjer förslag medan C och L inte gör det. Det räcker om ett av dessa två partier svänger i frågan så kan vi åter ha alliansstyre i Sverige. Det viktiga beskedet från samtliga fyra allianspartier är att vi alla vill bilda en alliansregering. Det är ett dåligt besked för Stefan Löfven men ett bra besked för Sverige.

 

Edward Riedl (M).

 

 

4 kommentarer

  1. Bergis

    Sverige behöver skatt till alla de som er förre partiledare släppte in i landet. Reinfeldts politik ska betalas nu och då är det inte läge för några skattesänkningar som vi annars hade kunnat åtnjuta. Skulle ha lyssnat på SD va?

  2. Basic Rules

    I Danmark ligger man 10 år före oss, lär av dom. Mycket kloka ord kunde man lyssna till i Reinfeldts intervju med Anders Fogh Rasmussen fd statsminister och fd generalsekreterare för NATO- Dansk Folkeparti är lika rumsrent som alla andra, men Lööf får nu ta på sig dumstruten i stället för AKB !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.